Στην αναζήτηση της γιάφκας με τον οπλισμό της οργάνωσης, τα κλειδιά της οποίας είχε η Πόλα Ρούπα, το στενό κύκλο των δύο με τριών προσώπων που βοηθούσαν τη σύντροφο του Νίκου Μαζιωτη στις ενέργειες αλλά και τους πιθανούς στόχους επικεντρώνονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.
Στη “γιάφκα” του Αλίμου βρέθηκαν πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα διαπιστωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα.
Σε κάθε περίπτωση μεταξύ άλλων στις σημειώσεις, υπάρχουν αναφορές σε επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, δημοσίους οργανισμούς και κτίρια. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αυτές τις σημειώσεις περιλαμβάνονταν και αναφορές σε προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου.
Η σύλληψη
Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε πρόσωπο το οποίο μίλησε και είπε που βρίσκεται η Πόλα Ρούπα.
Αν ευσταθούν οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη μέσω πληροφοριοδότη που που πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το που βρίσκεται ζητώντας εγγυήσεις αλλά και τα χρήματα της επικήρυξης.