Όταν η Άννα Βαγενά έδινε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στο parapolitika TV, πριν από λίγους μήνες, ήταν αισιόδοξη και πίστευε όπως ο αγαπημένος της σύζυγος θα τα καταφέρει.

Σήμερα τα ξημερώματα όμως κλήθηκε να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα και να αποχαιρετήσει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, καθώς μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, άφησε την τελευταία του πνοή.

«Όταν μεταφέρεις τον άνθρωπο σου με πνευμονικό οίδημα μέσα στο ασθενοφόρο για να πας στο νοσοκομείο είναι πραγματικά δύσκολο» είχε πει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφοντας την στιγμή που ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του και ο αγαπημένος τραγουδιστής πήγε στο νοσοκομείο.

Σαράντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπήρξαν ζευγάρι η Άννα Βαγενά και ο Κηλαηδόνης με την ηθοποιό να λέει για την σχέση τους «Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας είμαστε μαζί. Είναι πια σχέση ζωής αίματος. Είναι σαν να είσαι συγγενής εξ αίματος με αυτόν τον άνθρωπο. Υπάρχει ισχυρό δέσιμο. Με τα καλά του και τα κακά του, όπως όλα τα πράγματα.»

Όσο για το τι ξεχώριζε στον τραγουδιστή η Άννα Βαγενά λέει «Είναι ένας εξαιρετικά καλός και ευγενικός άνθρωπος. Είναι πολύ έξυπνος, ταλαντούχος, με διαύγεια μυαλού, ακόμα, καταπληκτική. Υπήρξε πάρα πολύ όμορφος και τώρα ακόμα, όταν περιποιηθεί λίγο τον εαυτό του, είναι πολύ όμορφος. Υπήρξε ο μεγάλος έρωτάς μου. Τι άλλο θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα;»

Ίσως το πόσο καλός άνθρωπος είναι να ήταν και ο λόγος που τον συγχώρεσε και όταν η σχέση τους πέρασε κρίση.

Η ίδια λέει σχετικά με το περιστατικό «Αυτά σε μια μακροχρόνια σχέση συμβαίνουν. Οποιος πει ότι δεν συμβαίνουν είναι ψεύτης και υποκριτής. Δεν μπορεί να ζει ένα ζευγάρι σχεδόν μισό αιώνα μαζί και να μην έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Δεν έφυγε όμως ποτέ από το σπίτι. Είναι άψογος πατέρας.»

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στο πλευρό του η ίδια περιγράφει και βουρκώνει.

«Ήταν όταν πηγαίναμε με τον Λουκιανό με το ασθενοφόρο στο Α’ Βοηθειών σε μία από τις περιπέτειες της υγείας του. Ανεβαίναμε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Λουκιανός είχε πνευμονικό οίδημα και εγώ ήμουν μαζί του μέσα στο ασθενοφόρο»

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννας Βαγενά στο parapolitika TV

Η Άννα Βαγενά στη Σάσα Σταμάτη: Προσπάθησαν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου