Οι φίλοι, οι θαυμαστές κι όλοι όσοι  αγάπησαν και θαύμασαν τον «φτωχό και μόνο καουμπόι» Λουκιανό Κηλαηδόνη, θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν στο θέατρο που δημιούργησε με τη σύζυγό του Άννα Βαγενά, στο αγαπημένο του «Μεταξουργείο». Όπως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η σύζυγός του, την Πέμπτη 09.02.2017, από τις εννιά το πρωί μέχρι τις εννιά το βράδυ, η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα βρίσκεται στο θέατρο που είχαν φτιάξει μαζί, στο Μεταξουργείο.

Εν τω μεταξύ, χθες, με μία κλειστή τελετή, τον αποχαιρέτησε η οικογένεια του. Η σύζυγός του Άννα Βαγενά και η κόρη του Γιασεμή υποδέχθηκαν στενούς φίλους και συγγενείς για το «τελευταίο αντίο» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα αντί στεφάνων ζητήθηκε από τους οικείους του να κατατεθούν χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό προκειμένου να βοηθηθεί οικογένεια που τα έχει ανάγκη.

Η Άννα Βαγενά δήλωσε επίσης, πως επιθυμία του Λουκιανού ήταν να αποτεφρωθεί, κάτι που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. «Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας», ήταν η σύντομη επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, που επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγαπητού καλλιτέχνη.  

Η σύζυγός του, ενημέρωσε για τον χαμό του μέσω του προφίλ της στο facebook. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν και δήλωσε πως η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων, οι οικείοι του ζητούν να ενισχυθεί οικονομικά με κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας «μια αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».