Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ένα βίντεο, του Danish Cancer Society και του ιδρύματος TrygFonden όπου οι Δανοί ζητούν τη βοήθεια των Ελλήνων για ένα σημαντικό θέμα, όπως είναι το μελάνωμα. Ένα βίντεο , όπου ο Δανός παρουσιαστής, ζητά στα Ελληνικά τη βοήθεια μας για την προστασία των Δανών, που θα επισκεφθουν τη χώρα μας, από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μία ομάδα Ελλήνων, δεν έμεινε ασυγκίνητη και αποφάσισε να απαντήσει στην πρόσκληση των Δανών οργανώνοντας τη δράση ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΝΟ, στην Πράξη. Η δράση αυτή θα ενημερώσει και θα προστατέψει τους Δανούς Τουρίστες, που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον καυτό Ελληνικό ήλιο, αλλά θα προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντάς τους μια ιδέα από το τι πάει να πει ελληνική φιλοξενία.

Ζητά λοιπόν εθελοντές, όπου θα υποδεχτούν τους Δανούς, θα τους ενημερώσουν σχετικά με την προστασία από τον Ήλιο αλλά και θα φροντίσουν να βιώσουν την ελληνική φιλοξενία.

Σκοπός τους, όπως λένε, είναι να ευχαριστήσουν τους Δανούς που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για εκείνη, αλλά και να κινητοποιήσουν όσους περισσότερους τουρίστες (Δανούς και άλλους) να επιλέξουν την πατρίδα μας, ως προορισμό ,για τις φετινές τους διακοπές.

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις εθελοντής του ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΝΟ, στην πράξη μπορείς εύκολα εδώ

Η Πρωτοβουλία ανήκει στην ομάδα του matchuple.com, την καινοτόμα πλατφόρμα online κρατήσεων που σκοπό έχει να μετατρέψει σε μοναδική εμπειρία τη διασκέδαση, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Περισσότερα για το matchuple εδώ

Σχετικά με το matchuple.com

Η πλατφόρμα online κρατήσεων matchuple.com έχει αναπτυχθεί από νέους και ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς επιθυμώντας να συνδέσουν την τεχνολογία με τη διασκέδαση. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, γραφίστες, digital experts και πρωτοπόρους στη βιομηχανία των κρατήσεων. Το matchuple.com έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2017, ξεκινώντας από την Αθήνα και φιλοδοξεί σύντομα να αποτελεί την πληρέστερο μηχανισμό κρατήσεων και αγοράς εισιτηρίων σε όλο το φάσμα της διασκέδασης. Το κοινό έχει ήδη αρχίσει να ανταποκρίνεται με τις πρώτες κρατήσεις να αποτελούν πραγματικότητα.
Σκοπός της πλατφόρμας, όπως μας εξηγεί ο δημιουργός της, είναι ο χρήστης να κάνει εύκολα και γρήγορα την κράτηση του, φιλτράροντας τις επιλογές του και μέσα από κριτήρια βλέποντας σε real time τη διαθεσιμότητα, την απόσταση από εκείνον και κάθε άλλη παροχή που προσφέρει η κάθε επιλογή διασκέδασης. Στην επόμενη έκδοση, συνεχίζει, θα δείτε πολλές περισσότερες λειτουργίες της πλατφόρμας, καθώς η διασκέδαση για εμάς, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ανθρώπου και εμείς θα την μετατρέψουμε σε μοναδική, διαδραστική εμπειρία μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.
Τέλος, όσον αφορά τις επιχειρήσεις, μπορούν εύκολα να εγγραφούν στην κοινότητα του matchuple.com και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, μπορώντας πλέον να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους άμεσα και προσφέροντας τις υπηρεσίες και τις προσφορές τους σε real time.

Κρατήσεις: www.matchuple.com
Επικοινωνία: info@matchuple.com
Για επιχειρήσεις: synergates@matchuple.com