Την Καθαρά Δευτέρα από το πρωί, ελάτε να πετάξουμε μαζί χαρταετό στην παραλία της Φρεαττύδας μαζί με τον Δήμο Πειραιά.

Η εκδήλωσει περιλαμβάνει Σαρακοστιανά εδέσματα δωρεάν για όλους με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παραδοσιακό γλέντι με το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ομόνοια».

Παράλληλα, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού μας, θα εκπέμπουν ζωντανά από τη Φρεαττύδα και θα μοιράζουν δώρα στο κοινό.

ΑΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΟΣ  

Με ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, ο Δήμος Πειραιά προσκαλεί δημότες και επισκέπτες, να μπουν στο ρυθμό του Καρναβαλιού.

Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν με πληθώρα δραστηριοτήτων, φουσκωτά παιχνίδια, μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, παράσταση Καραγκιόζη, ξυλοπόδαρους και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Το πάρτυ θα κορυφωθεί με τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος "Otherview". Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά παράλληλα, θα μοιράσει δωροεπιταγές στα παιδιά, ενώ το Aegean Όμηρος College θα προσφέρει εδέσματα στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, διοργανώνουν αποκριάτικους χορούς με πρωταγωνιστές το κέφι, την αισιοδοξία και τη χαρά, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά θα "πλημμυρίσει" με αποκριάτικες μελωδίες τις εκδηλώσεις στην πόλη. Παράλληλα, οι λιλιπούτειοι δημότες θα δημιουργήσουν αποκριάτικες μάσκες στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.