Ανείπωτος ο πόνος και θλίψη στο τελευταίο αντίο ενός ακόμα θυματος του τροχαίου δυστυχήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 24χρονος συνοδηγός της Πόρσε που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο της περασμένης Κυριακής, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

«Θυμάμαι όταν με πήρες τηλέφωνο στη γιορτή μου και μου είπες χρόνια πολλά μπαμπά, σ' αγαπώ... Κι εγώ σ' αγαπώ Αντρίκο μου κι εσένα και τον αδερφό σου τον Γιάννη. Έλενα σε ευχαριστώ πολύ για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγάλωσες κι ας μας πήρε ο Θεός τον Αντρίκο μας. Καλό παράδεισο γιέ μου»...

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Ανδρέα Γεωργακόπουλου αποχαιρέτησε το γιο του, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο άτυχος 24χρονος ήταν ένα από τα τέσσερα θύματα του φρικτού τροχαίου και ήταν συνοδηγός στη μοιραία Πόρσε που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος Γιώργος Βακάκης, η οποία και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο Honda, μιας οικογένειας όπου βρισκόταν μια 33χρονη μητέρα με τον 3χρονο γιο της.

Η σορός του Ανδρέα Γεωργακόπουλου είχε τοποθετηθεί σε λευκό φέρετρο ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από στέφανα, μεταξύ αυτών, του πατέρα του, της γιαγιάς του, της σχολής Μωραΐτη και φίλων του.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, οποία έφτασε γύρω στις 10:30 στο νεκροταφείο, μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και φωνάζοντας «το παιδί μου είναι εδώ μέσα, εδώ είναι ο Ανδρέας μου;». Δεν έφυγε λεπτό πάνω από το φέρετρο, το οποίο ακουμπούσε συνεχώς με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα στο πρόσωπό της.