Με τα επετειακά βαμμένα επιθετικά αεροσκάφη Α-7E Corsair II «Όλυμπος» και «Τίγρης» των 336 και 335 Μοιρών Βομβαρδισμού αντιστοίχως, εμπλουτίζεται η συλλογή των εκθεμάτων του Μουσείου Πολεμικής Αεροπορίας (ΜΠΑ), ενώ αναμένεται και η μεταφορά αεροσκάφους RF-4E Phantom II σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το αεροσκάφος αποσύρεται επισήμως από το οπλοστάσιο της ΠΑ μετά από μακρά ευδόκιμο υπηρεσία σε αυτήν και η Μοίρα που επιχειρεί, η 348 Μοίρα Τακτικής Αναγνωρίσεως (348 ΜΤΑ) στις αρχές Μαΐου «αναστέλει τη λειτουργία της».

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του ΜΠΑ «Όραμα του Μουσείου είναι να προσφέρει στον επισκέπτη ένα ταξίδι στις σελίδες της ιστορίας της ΠΑ, μέσα από τα αεροσκάφη της, που διαχρονικά αποτέλεσαν το μέσο της ισχύος της, καθώς και από πλήθος άλλων εκθεμάτων που χρησιμοποιούνταν για την εκπλήρωση της αποστολή της».

Τα εντυπωσιακά εκθέματα του ΜΠΑ παρουσιάζονται, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδος της πολεμικής Αεροπορίας στη διεύθυνση https://www.haf.gr/history/museum ενώ το Μουσείο, το οποίο εδρεύει στην ιστορική Αεροπορική Βάση της Δεκελείας στο Τατόι, είναι ανοιχτό για το κοινό τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Σάββατο – Κυριακή (πλην επίσημων αργιών) από : 10:00 έως 16:00 κατά την περίοδο ισχύος χειμερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 15:00). 10:00 έως 18:00 κατά την περίοδο ισχύος θερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 17:00).

Εργάσιμες ημέρες (μόνο για ομάδες – μαθητές – συλλόγους), κατόπιν προσυνεννόησης 4 ημέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα του Μουσείου, από 08:00 έως 14:30 με ώρα τελευταίας προσέλευσης στις 13:30.

Τις επίσημες αργίες είναι κλειστό.