Οπως και το δικό μας παιχνίδι καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές, σπάζοντας τα κοντέρ τηλεθέασης και κάνοντας ποσοστά που ξεπερνούν το 70%.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, που ο κύκλος της φετινής παραγωγής κλείνει το Σάββατο, έχει ελληνικό ενδιαφέρον μιας και έχει γυριστεί εξ' ολοκλήρου στη Μεσσηνία. Μάλιστα, η περιοχή φαίνεται να έχει ενθουσιάσει τους Νορβηγούς, με το ενδιαφέρον ενόψει της τουριστικής σεζόν να έχει αυξηθεί.

Σύμφωνα με το «eleftheriaonline.gr», Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη είναι ορισμένα από τα μέρη που φιλοξένησαν τη συγκεκριμένη παραγωγή και έχουν δημιουργήσει ένα άκρως θετικό κλίμα στο νορβηγικό κοινό. Σε αυτό φυσικά έχουν συμβάλει και διάφορα δημοσιεύματα, όπου εκτός από όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι φιλοξενούνται και σημαντικές αναφορές για την περιοχή που φιλοξένησε την παραγωγή.

«Η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα», γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας «Dagbladet», ενώ σημειώνεται ότι η παραγωγή φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο σπίτι της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου στη Σάνταβα.

Η εκπομπή προβλήθηκε σε 10 επεισόδια της μίας ώρας, κάθε Τετάρτη σε πρώτη προβολή και κάθε Σάββατο σε επανάληψη, κάτι που ενίσχυσε τη διεισδυτικότητα της στο τηλεοπτικό κοινό της Νορβηγίας.