Αυτοψία στο μοιραίο προποτζίδικο και στο ξενοδοχείο στο οποίο είναι ιδιοκτήτης το θύμα πραγματοποίησε το parapolitika.gr και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες αλλά και δηλώσεις.

 Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνουν οι άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον δράστη του άγριου εγκλήματος στο Μοσχάτο.

Τα parapolitika.gr που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στον τόπο του εγκλήματος συνομίλησαν με τους γείτονες του δράστη που δηλώνουν πραγματικά σοκαρισμένοι με το περιστατικό.

«Είναι αδύνατον, πρόκειται για μια καλή οικογένεια» είπαν άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά. Όσο για την μητέρα του δράστη που ήταν και αυτή γνωστή στην γειτονιά είπαν ότι είναι «Υπέροχη μητέρα που βοήθησε αφάνταστα τον γιο της μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε (έπεσε από μια γέφυρα το 2002). Τον πήγαινε για κολύμβηση και ήταν πάντα στο πλευρό του» λένε στα παραπολιτικά.

Ενώ επίσης σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες οι γονείς του δράστη είναι χωρισμένοι εδώ και χρόνια αλλά ζουν κοντά και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά τους.  Ο πατέρας μάλιστα πολύ συχνά βοηθούσε στο πρακτορείο τον γιό του και έτσι τον έβλεπαν οι γείτονες. Ο δράστης έχει και έναν αδελφό που ζει χρόνια στο εξωτερικό.

Αυτό που πραγματικά κάνει ο εντύπωση είναι η αντίδραση του κόσμου που θεωρεί απίθανο ένας τέτοιος ήσυχος άνθρωπος να προέβη σε τέτοια πράξη χωρίς να δέχτηκε κάποια ισχυρή πρόκληση.

Ακόμα, όπως δήλωσε μια γυναίκα που έμενε ακριβώς δίπλα από το  μοιραίο προποτζίδικο, η γυναίκα που  είχε πάρει ως υπάλληλο ο δράστης τον τελευταίο καιρό καθώς ο πατέρας του δεν μπορούσε λόγω ηλικίας πλέον να τον βοηθά, είναι η εν λόγω πρωταγωνίστρια της τραγικής ιστορίας . Η πληροφορία βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Πρόκειται για μια 35χρονη υπάλληλος του καταστήματος η οποία ήταν στα δικαστήρια με το θύμα για την επιμέλεια των παιδιών τους.
 
«Πέσαμε από τα σύννεφα» λένε οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι του καταστήματος με προϊόντα για ΑΜΕΑ.

«Μπορεί να μην είμαστε φίλοι αλλά γνωριζόμασταν χρόνια. Ήταν πελάτης μας και ήμασταν και εμείς. Χρόνια ψώνιζε από εμάς και εμείς πηγαίναμε συχνά και παίζαμε κανένα λαχείο κλπ. Ειλικρινά δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μας πως θα έκανε κάτι τέτοιο» είπε στην Πέννυ Κουλιζάκου ο ιδιοκτήτης του γειτονικού καταστήματος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο Βασίλης να είχε όπλο. Δεν υπήρχε λόγος να έχει. Ούτε για το μαγαζί, ούτε για κάτι άλλο» λένε οι υπάλληλοι του καταστήματος και συνεχίζουν «μάλλον το όπλο ήταν τελικά του θύματος»
«Ο Βασίλης είναι γυμνασμένος φοβερά από τη μέση και πάνω. Μπορεί να είναι σε αναπηρικό αμαξήδιο άλλα είναι γυμνασμένος , άρα δεν αποκλείεται να πάλεψαν και να κατάφερε να πάρει το όπλο από τον δράστη» συνεχίζουν.