Το Ναυτικό Σταθμό Κερκύρας (ΝΑΣΚΕ) και τη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» επισκέφτηκαν και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό τους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, ως γνωστόν, βρισκόταν οικογενειακώς στην Κέρκυρα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Αναστάσεως του Κυρίου, επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα το Ναυτικό Σταθμό Κερκύρας (ΝΑΣΚΕ), όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό! Μάλιστα – ως παλαιός ναύτης και ο ίδιος – τυπικώς βεβαίως αφού υπηρέτησε στο «Πεντάγωνο» - έδωσε και μερικές μέρες άδεια στους ναύτες, μέσω του Διοικητού του ΝΑΣΚΕ βεβαίως.

Την ίδια ώρα νοτιότερα, ένας άλλος ο οποίος υπηρέτησε τη θητεία του στο ΠΝ, ως Επίκουρος Σημαιοφόρος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα, επισκέφθηκε τη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος, στο Σκαραμαγκά όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό. Αυτός βεβαίως επισήμως δεν είχε το δικαίωμα να δώσει ολιγοήμερες άδειες, αλλά μάλλον – ως μηχανικός – θα έδρασε… «υπογείως»!
Καθόλου άσχημα!