Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα της μικρής Στέλλας, την οποία σκότωσε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών ο ίδιος της ο πατέρας.

Σύμφωνα τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, η μητέρα της 6χρονης θα κινηθεί νομικά εναντίον του συζύγου της και θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, καθώς υποστηρίζει πως ο σύζυγός της ήξερε τι έκανε και δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Η μητέρα είναι ράκος και δεν γνωρίζω αν μπορεί η μητέρα να ανταποκριθεί» είπε ο δικηγόρος.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα, ο δικηγόρος της μητέρας είπε ότι «ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό προβλημα ο δράστης. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά - να μην τα χαρακτηρίσω - τις κραυγές απόγνωσης ότι "κάποιος πήρε το παιδί" τα θεωρώ απαράδεκτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της μητέρας βρίσκονται οι συγγενείς τόσο της ίδιας όσο και του παιδοκτόνου και της παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Ο δίδυμος αδερφός της μικρής Στέλλας την αναζητά συνεχώς, ενώ η μητέρα του θα προσπαθήσει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την κηδεμονία του προκειμένου να ζήσει το αγοράκι μια φυσιολογική ζωή από εδώ και πέρα.