Τα στοιχεία του ληστή που για 14 ώρες είχε μείνει κρυμμένος στο διαμέρισμα του Π. Φαλήρου, και έγινε αντιληπτός αφού… αφόδευσε στην ντουλάπα, έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο κακοποιός, που κατάφερε να παραμείνει κρυμμένος μέσα στο ίδιο διαμέρισμα που είχε ληστέψει, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν παντού, είναι σύμφωνα με τις Αρχές, συνεργός του ενός από του άλλους δυο ληστές που συνελήφθησαν, πριν καταφέρουν να φύγουν από την πολυκατοικία του Παλαιού Φαλήρου. Συγκεκριμένα, είχε κάνει ληστείες σε σπίτια μαζί με τον Αρμένιο δράστη, τον οποίο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν εντοπίσει κρυμμένο μέσα στη ντουλάπα του μπαλκονιού στον κάτω όροφο από το διαμέρισμα που είχε γίνει η ληστεία.
Η εξακρίβωση των στοιχείων του δεν έγινε όμως μέσω ταυτοποίησης αποτυπωμάτων, αλλά από έρευνα των αστυνομικών. Μάλιστα οι αξιωματικοί που ερευνούν τώρα για τον εντοπισμό του, δεν αποκλείουν να έχει προλάβει να φύγει και στο εξωτερικό, αν και δίνουν λίγες πιθανότητες σε αυτό το ενδεχόμενο.