Το δεύτερο εκπαιδευτικό - βιωματικό παιχνίδι της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά διεξήχθη με παιδιά από το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η συγκίνηση από την προσπάθεια των "μικρών ροβινσώνων" ήταν μεγάλη, ενώ μεγάλης αποδοχής έτυχε μία πρόταση - προτροπή του δημοσιογράφου...

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, η δημοσιογράφος Δέσποινα Βλεπάκη.

"Συγγνώμη που... Χαλάω τη γιορτή, αλλά δε μπορώ να μην πω πόσο μεγάλη συγκίνηση ένιωσα με τα παιδάκια της ΕΛΕΠΑΠ, σήμερα στο Μαρούσι! Τιμή μου η παρουσίαση της εκδήλωσης! Πάντα δίπλα σας, όποτε κι αν με χρειαστείτε! Ήσασταν όλοι συγκλονιστικοί! Σας ευχαριστώ για το... Μάθημα ζωής! Μπράβο στους εθελοντές, μπράβο Παναγιώτη Γιαννάκη, μπράβο δήμαρχε" έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δημήτρης Μάρκος, ενώ με άλλο μήνυμα του ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στις μανούλες.

"Καλημέρα!!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, αλλά... Ειδικά σ αυτές ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ!!!!" έγραψε χαρακτηριστικά.