Συγκέντρωση για να τιμηθούν τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΣΕΒ) σε αναγνώριση της προσφοράς τους ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα με συμμετοχή και εν ενεργεία ανωτέρων αξιωματικών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), με επικεφαλής τον Διοικητή της ΔΥΚ Πλοίαρχο Π. Νικολαρέα ΠΝ και εν αποστρατεία αξιωματικών και υπαξιωματικών των Βατραχανθρώπων, εφέδρων και φίλων.

Ο ΣΕΒ ξεκίνησε την απονομή τιμητικών διακρίσεων από τα παλιότερα σχολεία Βατραχανθρώπων Ελλάδος, Υποβρύχιων Καταστροφέων Ο.Υ.Κ. και USA Navy Seals και μελλοντικά θα τιμηθούν όλα τα μέλη.

Οι Βατραχάνθρωποι που τιμήθηκαν από τον Σύνδεσμο κατά τη χθεσινοβραδυνή τελετή με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αλέξανδρο Παλατιανό, είναι οι εξής:

1. Κιοσσές Νικόλαος, Πλωτάρχης (004 USA NAVY SEALS).

2. Αδαμόπουλος Ιωάννης, Σημαιοφόρος ε.α. (3ο Σχολείο Υ/ΚΤ Ο.Υ.Κ.).

3. Καρφόπουλος Ανδρέας, Ναύτης (1ο Σχολείο Υ/ΚΤ Ο.Υ.Κ.).

4. Μούγιος Ματθαίος, Ναύτης (1ο Σχολείο Υ/ΚΤ Ο.Υ.Κ.).

5. Περήφανος Νικόλαος, Ναύτης (2ο Σχολείο Υ/ΚΤ Ο.Υ.Κ.).

Ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα όπου οι Βατραχάνθρωποι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μεταξύ τους και να μιλήσουν για τα παλιά από τότε που ήταν στη ΜΥΚ.