Την οργή των συντελεστών της διαδικτυακής πρωτοβουλίας «Παραιτηθείτε» προκάλεσε πλαστός λογαριασμός, που έκανε την εμφάνισή του στα social media και έχει το ίδιο όνομα με αυτό των διοργανωτών που στις 15 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη αντικυβερνητική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Θανάση Χειμωνά, που είναι εκ των διοργανωτών, ανέβασε στην προσωπική σελίδα της πρωτοβουλίας στο Facebook μια σκληρή ανακοίνωση, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο ψεύτικος αυτός «ποστάρει χωρίς σταματημό, ρατσιστικά και ομοφοβικά tweet , κάνει αναφορά στο «χαμηλό επίπεδο των κατοίκων του Αιγάλεω» (με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου) ενώ κάνει έκκληση (!) στο ΣΚΑΪ να μην προβάλει Survivor την βραδιά της εκδήλωσης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Θανάση Χειμωνά:

«Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η νέα συγκέντρωση των Παραιτηθείτε στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου τα έμμισθα τρολ της Κουμουνδούρου έπιασαν δουλειά. Έτσι, ενεργοποιήθηκε ένας παλιότερος πλαστός λογαριασμός στο Twitter ο οποίος, στο όνομα των «Παραιτηθείτε», ποστάρει χωρίς σταματημό, ρατσιστικά και ομοφοβικά tweet , κάνει αναφορά στο «χαμηλό επίπεδο των κατοίκων του Αιγάλεω» (με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου) ενώ κάνει έκκληση (!) στο ΣΚΑΪ να μην προβάλει Survivor την βραδιά της εκδήλωσης.
Εξυπακούεται πως όλη αυτή η χυδαιότητα αναπαράγεται μανιωδώς από τα γνωστά και μη εξαιρετέα συριζοτρόλ καθώς και από τα διάφορα συριζοsite όπως το λαζοπούλειο altsantiri.gr.

Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε μια ακόμη επίδειξη γκεμπελικής προπαγάνδας από τα κυβερνητικά φερέφωνα η οποία έχει ως μόνο στόχο την απαξίωση και την στοχοποίηση των μελών του Παραιτηθείτε αλλά και του απλού κόσμου που σκοπεύει να συμμετάσχει στην συγκέντρωση.

Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Τέτοιου είδους συριζιές τις ζούμε συνεχώς την επταετία της κρίσης. Με αφορμή όλα τα παραπάνω όμως θέτουμε και κάποια ερωτήματα:

-Ποιοι είναι οι ρατσιστές; Οι Παραιτηθείτε ή η κυβέρνηση που έχει μαντρώσει χιλιάδες πρόσφυγες σε στρατόπεδα κάτω από τραγικές συνθήκες;

-Ποιοι είναι οι ομοφοβικοί; Οι Παραιτηθείτε ή οι κυβερνητικοί εταίροι ΑΝΕΛ που καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης;

-Ποιος έχει απαξιώσει ολόκληρες περιοχές της Αθήνας, παρουσιάζοντάς τις ουσιαστικά ως υποβαθμισμένα γκέτο; Οι Παραιτηθείτε ή ο κ. Τζανακόπουλος;

-Ποιος ασχολείται με το Survivor; Οι Παραιτηθείτε η ο Αλέξης Τσίπρας που άλλαξε την ώρα της ομιλίας του στη Βουλή για να απευθυνθεί στον λαό του πριν αρχίσουν να προβάλλονται οι περιπέτειες του Ντάνου και του Μπο;

Χαιρόμαστε που η απλή ανακοίνωση ενός event στο Facebook πανικόβαλε αμέσως το κυβερνητικό στρατόπεδο. Και ο πανικός τους θα συνεχιστεί.

#ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ_ΙΙ

#15_ΙΟΥΝΙΟΥ_ΟΛΟΙ_ΣΥΝΤΑΓΜΑ»