To “#KatheMeraTexnopoli” θα συνεχίσει και φέτος το καλοκαίρι να ενθουσιάζει τόσο τους Αθηναίους όσο και τους επισκέπτες της πόλης.


Το φετινό πρόγραμμα της Τεχνόπολης παρουσιάστηκε χθες στο Γκάζι λίγα λεπτά πριν αρχίζει το 17ο Athens Technopolis Jazz Festival και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και καλεσμένοι του Δήμου έβγαλαν τα ημερολόγια τους και σημείωναν τις μέρες που θα βρεθούν στην Τεχνόπολη. Και αυτές ήταν πάρα πολλές.


Εκτός από τα καθιερωμένα φεστιβάλ –θα δούμε και φέτος τις δράσεις που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια- η Τεχνόπολη είναι σημείο συνάντησης για όλους μας κυρίως στις συναυλίες του καλοκαιριού. Τις 30 θα φτάσουν φέτος οι μουσικές βραδιές με καλλιτέχνες όπως η Γιώτα Νέγκα, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Πάνος Μουζουράκης και η Νατάσσα Μποφίλιου να δίνουν για άλλη μια χρονιά το παρών.


Στις υπόλοιπες εκδηλώσεις το Summer Camp είναι αυτό που σίγουρα θα λατρέψουν παιδιά και γονείς αλλά και οι «Κυριακές στην Τεχνόπολη» θεσμός που τα τελευταία χρόνια ομορφαίνει την τελευταία μέρα της εβδομάδας μας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Τεχνόπολης