Απόλυτα σύμφωνος με τη δήλωση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη για μια βόμβα στα πόδια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, δήλωσε ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του καταδικασμένου για τη δράση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη επειδή δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε μια τέτοια βόμβα να έσκαγε στα πόδια του Στουρνάρα; Τότε ας συλλάβουν καλύτερα κι εμένα που 'μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στον Φιλιππάκη, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες που αισθάνονται το ίδιο» ανέφερε στο προφίλ του στο facebook ο Έκτορας Κουφοντίνας.

Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση επανέλαβε την δήλωση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, γράφοντας: «Και για να μην υπεκφεύγω: Για να είμαι ξεκάθαρος λοιπόν δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα».

Όταν κάποιος από τους διαδικτυακούς φίλους του Έκτορα Κουφοντίνα σχολίασε πως η είδηση της σύλληψης του κ. Φιλιππάκη ήταν ψευδής, ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα απάντησε: «Όπως και να 'χει προσωπικά ούτε θα με χαλούσε να έσκαγε μια βόμβα στα πόδια αρκετών ακόμα αλλά και δεν αργεί η στιγμή που θα ξεκινήσουν να μας συλλαμβάνουν ακόμη και για δηλώσεις, οπότε ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά».

Τέλος, όταν η δημοσίευση «κατέβηκε» από το facebook (πιθανώς έπειτα από εντολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή μετά από αναφορές χρηστών) ο Έκτορας Κουφοντίνας «κατήγγειλε» τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.