Τη παράταση της υποβολής αιτήσεων για τις 257 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, μέχρι τη Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 ανακοίνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Πιο συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες της προκήρυξης 5Κ/2017 θα στελεχώσουν νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα, καθώς και το Αρεταίειο Νοσοκομείο, τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από 43 ειδικότητες, εκ των οποίων η πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνεται στις ακόλουθες τρεις: ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, 39 θέσεις, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 31 θέσεις, και ΤΕ Πληροφορικής, 17 θέσεις.

Από 15 θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγων και ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ενώ θα προσληφθούν 14 υποψήφιοι ειδικότητας ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, από δώδεκα ΠΕ Πληροφορικής και ΔΕ Μαγείρων, καθώς και από εννέα θέσεις ΔΕ Κλιβανιστών-Απολυμαντών.

Επίσης, θα επιλεγούν επτά Λογιστές ΤΕ και επτά Υδραυλικοί ΔΕ, καθώς και πέντε Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, πέντε Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ, πέντε Θερμαστές ΔΕ και πέντε Οδηγοί ΔΕ.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο dimosio.gr