Την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, έπειτα από σχετική πρόσκληση του διοικητή της Σχολής, όπου εκφώνησε ομιλία με θέμα «Προκλήσεις, προοπτικές και στόχοι του Πολεμικού Ναυτικού».

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο αρχηγός ΓΕΝ απάντησε σε ερωτήσεις των σπουδαστών της Σχολής, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατή τη διάρκεια της επισκέψεώς του στη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός ΓΕΝ επισκέφθηκε τη Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος (ΝΔΒΕ), όπου ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητός του από τον διοικητή της και τους επιτελείς του, ενώ είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με το προσωπικό του ΠΝ, το οποίο υπηρετεί στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο αντιναύαρχος Τσούνης επισκέφτηκε και συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, καθώς και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο γραφείο του στο δημαρχείο.