Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί ανακοινώνονται απο το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν απο σήμερα να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι για τους υποψηφίους των σχολείων των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί την Παρασκευή, αλλά τις επόμενες ημέρες.