Ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα που βρίσκονται στη Κέρκυρα, φιλοξενούμενοι της οικογένειας Rothschild, επισκέφθηκαν το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου στην υπερπολυτελή θαλαμηγό τους "OKTO".

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος είναι από τους λιγοστούς επιχειρηματίες ανά τον κόσμο που διατηρεί προσωπική φιλία με τον πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας και πολλές φορές συναντιούνται και τον χειμώνα στο Λονδίνο, οπότε όταν έμαθε την άφιξή του στην Ελλάδα έσπευσε να τον συναντήσει.Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου στο νησί και φιλοξενείται για ακόμη μία φορά από τη γνωστή οικογένεια Rothschild, στην εκπληκτικής αρχιτεκτονικής βίλα τους, που είναι γνωστή και ως «θερινό Κένσιγκτον». Η βίλα των Rothschild είναι χτισμένη εδώ και και 40 χρόνια μέσα σε μία τεράστια κατάφυτη έκταση, με αιονόβια πεύκα και καταρράκτες, ενώ φυλάσσεται με δρακόντεια μέτρα.

Ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο γιός τους Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφθασαν στο λιμανάκι της Κερασιάς, κάτω από την υπερπολυτελή βίλα των Rothschild με το εντυπωσιακά κομψό, μήκους 66 μέτρων σούπερ γιοτ τους Okto και υποδέχθηκαν το πριγκιπικό ζεύγος που έφθασε με ένα ταχύπλοο στη θαλαμηγό τους.

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος επέβαινε κι αυτός στο ταχύπλοοο για να τους συνοδεύσει καθώς και μέλη της οικογένειας Rothschild. Η Γιάννα Αγγελοπούλου ως άψογη οικοδέσποινα τους περίμενε πάνω στο γιοτ, φίλησε την Καμίλα και χαιρέτισε δια χειραψίας τον πρίγκιπα Κάρολο. Το πριγκιπικό ζεύγος κάθισε περίπου 3 ώρες στην θαλαμηγό και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους ο Έλληνας μεγιστάνας συνομίλησε τετ α τετ με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς τους συνδέει χρόνια φιλία.

Με πληροφορίες από vipnews.gr