Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν θαυμάσει από κοντά το μεγαλείο του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Από τον Απρίλιο του 2010 όπου άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό, το Καλλιμάρμαρο έχουν επισκεφθεί συνολικά 1.031.723 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 233.689 είναι μαθητές σχολείων.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το ιστορικό στάδιο είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Αθήνας και δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει την ιστορία του, αλλά και τη συμβολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο και να χρησιμοποιήσει το αυτόματο σύστημα ξενάγησης που διατίθεται σε δέκα γλώσσες, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την αίθουσα με όλες τις αφίσες και τις δάδες των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Έξω από το Καλλιμάρμαρο λειτουργεί και πωλητήριο με αναμνηστικά που θυμίζουν την ξεχωριστή εμπειρία της επίσκεψης στον χώρο.