«Η Στέλλα μου σπούδαζε Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Αν κάποια στιγμή γίνει κάτι, μέσα μου, για μένα, θα είναι σαν να έφτιαξε εκείνη τα σχέδια γι'αυτόν τον κόμβο» αναφέρει η μητέρα της Στέλλας που έχασε τη ζωή της σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.

Η μητέρα σπάει τη σιωπή της σε μια ανάρτηση που έγραψε στο Facebook για να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που τη στήριξαν και με αφορμή την τραγική απώλεια δημιούργησαν την Κίνηση Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών, που στόχο έχει τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ήδη η Κίνηση έχει προχωρήσει σε επαφές με αρμόδιους φορείς ενώ τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης η μητέρα της Στέλλας βρίσκει το κουράγιο να γράψει και να τους ευχαριστήσει για όλες τις ενέργειες ενώ τα λόγια της αποτελούν και «χαστούκι» για όλους όσους δεν έχουν κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση των υπευθύνων.

Στην ανάρτησή της η μητέρα της Στέλλας γράφει:

Συμβολικό κλείσιμο του δρόμου τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου από την Κίνηση Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών

Με αφορμή το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δυο νέα παιδιά, δημιουργήθηκε στο Ακρωτήρι η Κίνηση Κατοίκων Ακρωτηρίου για την Προστασία των Πεζών (ΚΚΑΠΠ), με στόχο να πάρει την υπόθεση της ασφάλειας στα χέρια της και να ασκήσει πιέσεις χωρίς υποχωρήσεις.

πηγη: flashnews.gr