«Κυριακή!», ακούστηκε η φωνή της Χριστίνας από την κουζίνα. «Ας φτιάξουμε κέικ!».

Κυριακή… η μέρα που έχουμε ταυτίσει όλοι με μυρωδιές από σπιτικά γλυκά και φαγητά. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες γεύσεις κι αν «γαργαλίσουν» τον ουρανίσκο μας, πάντα θα νοσταλγούμε τα αρώματα και τις γεύσεις των φαγητών και των γλυκισμάτων «της μαμάς».

Στο σπίτι μας η Κυριακή ήταν πάντοτε η μέρα που η μαμά Χριστίνα θα έφτιαχνε το πιο μυρωδάτο, λαχταριστό κέικ. Αφράτο και γευστικό, με τα κύματα σοκολάτας σε κάθε φέτα του να το κάνουν ακαταμάχητο.

Θα μας φώναζε να την βοηθήσουμε –να σπάσουμε τα αυγά, να βγάλουμε το Βιτάμ από το ψυγείο, να ανακατεύουμε αργά την κουβερτούρα μέχρι να λιώσει– κι εμείς, φυσικά, περιμέναμε πάντα τη στιγμή που θα περίσσευε λίγη ζύμη στο μπολ και θα τη δοκιμάζαμε με τα δάχτυλά μας για να δούμε τι είχαμε φτιάξει! Και αυτή η «αγάπη της μαμάς » φούσκωνε, φούσκωνε και μεταμορφωνόταν σε ένα πεντανόστιμο κέικ.

Γλύκισμα για το απόγευμα, κολατσιό για το σχολείο, συνοδευτικό με τον καφέ το πρωί, το αφράτο κέικ με Bιτάμ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. 70 χρόνια τώρα, το Βιτάμ μεγάλωσε πολλές γενιές παιδιών, στάθηκε δίπλα στις Ελληνίδες νοικοκυρές στην προετοιμασία των γλυκών τους, έδωσε γεύση και σωστή τροφή σε εκατομμύρια πιάτα στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.

Γι' αυτό, με αφορμή τη γιορτή για τα 70 χρόνια του, το Βιτάμ ανταποδίδει την αγάπη και την προτίμηση των Ελλήνων με έναν απίθανο διαγωνισμό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την επόμενη φορά που θα πας στο σούπερ μάρκετ και θα αγοράσεις το αγαπημένο σου Βιτάμ, να κρατήσεις την απόδειξη και να τη βγάλεις μια φωτογραφία!

Μπες, λοιπόν, σήμερα κιόλας στο www.vitam70xronia.gr ή στο facebook Messenger πληκτρολογώντας ΒΙΤΑΜ 70 χρόνια, ακολούθησε 3 πανεύκολα βήματα και μάθε αμέσως αν είσαι ανάμεσα στους νικητές!

10 τυχεροί κερδίζουν κάθε μέρα δωροεπιταγές για τα ψώνια τους έως 70 ευρώ και 7 μεγάλοι τυχεροί θα παραλάβουν επιταγές 500 ευρώ για αγορές ηλεκτρικών ειδών.

70 χρόνια ΒΙΤΑΜ! Έμπνευση εσείς!