Επίσκεψη στη «μητρική» Διεύθυνση Ιππικού-Τεθωρακισμένων (ΔΙΤ) και στη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής, πραγματοποίησε ο «μαυροσκούφης» αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος των επισκέψεών του σε σχηματισμούς, μονάδες και λοιπές υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς.

Ο αρχηγός ενημερώθηκε για τις τρέχουσες υποθέσεις της Διευθύνσεως, καθώς και για τις καινοτόμες ιδέες που καλλιεργούνται στην κατεύθυνση της βελτιώσεως του επιπέδου του Όπλου των Τεθωρακισμένων, σε όλους τους τομείς, τόσο θεωρητικούς, όσο και πρακτικούς.

Επισκεπτόμενος και τη Σχολή Τεθωρακισμένων απευθύνθηκε και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους εκεί εκπαιδευόμενους μόνιμους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Όπλου, τους προερχόμενους από τις αντίστοιχες παραγωγικές σχολές ΣΣΕ και ΣΜΥ.

Συμφώνως με το ΓΕΣ από τον αρχηγό «διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού του συνόλου του προσωπικού της Διεύθυνσης, το υψηλό αίσθημα της ευθύνης που το διακατέχει, η αφοσίωση του στο καθήκον και στην αποστολή του, καθώς και το άριστο επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται στη Σχολή Εφαρμογής του Όπλου».