Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
nbheahaakia7qjuitnp6
Ελλάδα

Κίνηση ανθρωπιάς από τους γονείς της μικρής Ευαγγελίας που «έφυγε»

185.000 ευρώ στον σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα.

Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς μέσα από τον πόνο του χαμού του παιδιού τους έκαναν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά.

Ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στον σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα, «Φάρος Ζωής», τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κορούλας τους για να βοηθήσουν τις περιπτώσεις των παιδιών που έχει αναλάβει το σωματείο.

Το ποσό που κατατέθηκε φτάνει τις 185.000 ευρώ και πρόκειται να μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχει αναλάβει ο σύλλογος. Αυτές του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν τρία χρόνια και του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου.

Η μητέρα του μικρού Χριστόφορου απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους γονείς της Ευαγγελίας, λέγοντας: «Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη, ο θαυμασμός μας για την κίνηση αυτή απεριόριστος και το ευχαριστώ μας φαίνεται πολύ λίγο. Το αγγελούδι αυτό ήταν και θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Τα δάκρυα μας είναι λύπης και χαράς μαζί…».

Πηγή: Cretalive