Δολοφονική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο δικηγόρος των Παραπολιτικών και διακεκριμένος νομικός, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ένοπλοι κουκολοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ με τον δικηγόρο να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες των αγνώστων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο δράστες, που αναζητούνται από τις Αρχές, ανέβηκαν στο γραφείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ο δικηγόρος βρέθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές πυροβολημένος στην κοιλιά πεσμένος πάνω στο γραφείο του.

Σημειώνεται πως τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής αλλά έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κλιμάκιο της οποίας συμμετέχει στις έρευνες.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Είχε ραντεβού με τους εκτελεστές ο δικηγόρος;

Παυλόπουλος: Άφατη οδύνη για την στυγερή δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προς την οποία εξέφρασε τόσο την άφατη οδύνη του για την απώλειά του όσο και την απερίφραστη καταδίκη για την στυγερή και άνανδρη δολοφονία του.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Αποχή των δικηγόρων σε ένδειξη πένθους

Διαβάστε επίσης:  Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Διακεκριμένος νομικός και πατέρας δύο παιδιών

Συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ενημερώθηκε και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Επικοινωνία Τσίπρα - Τόσκα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα προκειμένου να ενημερωθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον Νίκο Τόσκα την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Η ΝΔ ακύρωσε προγραμματισμένη εκδήλωση

Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο twitter εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αναφέροντας ότι επρόκειτο για έναν άξιο δικηγόρο, διακεκριμένο στέλεχος της ΝΔ και πολύ καλό του φίλο.
Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ:

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος

Διαβάστε επίσης: Τζαβάρας: Η ποιότητα της πολιτικής ζωής όπλισε το χέρι των άνανδρων

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το έγκλημα