Με επιφανειακά τραύματα και σκάγια κυρίως στο πίσω μέρος του δεξιού χεριού, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου ένας 63χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ηλικιωμένος συγχωριανός του.
Το θύμα, έχει πολλές και έντονες διαφωνίες με κατοίκους του Ορμενίου και πολλές φορές έχει απασχολήσει και την αστυνομία, καθώς και προβαίνει σε καταγγελίες και γίνονται καταγγελίες εις βάρος του.
Το χθεσινό περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 15:00 για τους κατοίκους του Ορμενίου ίσως να ήταν και αναμενόμενο, καθώς οι διαφωνίες του θύματος με κατοίκους πολλές φορές ήταν έντονες.
Πολλοί πάντως μιλούν για κακή στιγμή με άσχημη εξέλιξη, καθώς ο ηλικιωμένος που πυροβόλησε δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του στο χωριό.
Ο τραυματίας θα πάρει πολύ σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με τους γιατρούς να έχουν κάνει ότι περνούσε από το χέρι τους για να περιποιηθούν τα επιφανειακά τραύματά του.
Στο σώμα του έχει περίπου 20 σκάγια, τα οποία αν δεν αποβληθούν από το ίδιο του το σώμα, δεν αναμένεται να του δημιουργήσουν προβλήματα, εκτός αν περνάει από ανιχνευτές μετάλλων, όπου καi πιθανώς θα ανιχνεύονται.

πηγή thrakinea.gr