Σε μάστιγα εξελίσσονται τα κρούσματα επιθέσεων με ναφθαλίνη στην πόλη του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μαθητών, αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί δέκα επιθέσεις με... ναφθαλίνη σε γυμνάσια της πόλης, με τους αστύνομικούς πλέον να κάνουν νυχτερινές περιπολίες.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση», 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της πόλης, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγρινίου, μετά από εισπνοή ναφθαλίνης.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία των γονιών της συγκεκριμένης μαθήτριας, την ίδια μέρα με αντίστοιχα συμπτώματα που προκλήθηκαν από ναφθαλίνη, μεταφέρθηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές από το ίδιο σχολικό συγκρότημα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια καταγγελία, την ίδια μέρα με αντίστοιχα συμπτώματα που προκλήθηκαν από ναφθαλίνη, μεταφέρθηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές στο νοσοκομείο από το ίδιο σχολικό συγκρότημα.

 Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο νέος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου πραγματοποιεί σειρά επαφών τις τελευταίες ώρες με τους Διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς παρότι οι περιπολίες των αστυνομικών γύρω από τα σχολεία της πόλης έχουν ενισχυθεί, οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.