Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως, σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Συγγενής της άτυχης Δώρας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». ανέφερε πως είχε μιλήσαν στο τηλέφωνο την Κυριακή, τρεις δηλαδή ημέρες πριν η εφοριακός δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Ήμασταν φίλες πάνω απ΄ όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα. Με τη σχέση της που είχε χωρίσει, με χρέη που είχε ο πατέρας της και με το θάνατο του φίλου της. Γι αυτό και το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα καλύτερά της» ανάφερε η συγγενής της.

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε «πήρα και ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο. Στη συνέχεια δεν το αναλύσαμε γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει… Δεν μου το είπε με φόβο, ότι «φοβάμαι γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα» και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Αυτή τη φράση μου είπε μόνο. Η Δώρα ήταν πολύ ήσυχη, δηλαδή δεν δημιουργούσε φασαρίες», σημείωσε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο: