Για 15η συνεχόμενη φορά οι εθελοντές έφεδροι του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΣΕΕΔ) και οι έφεδροι Αθηναίοι καταδρομείς συναδέλφοί του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων (ΣΑΚ) παρέλασαν στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τιμώντας έτσι την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ».

«Εμείς παρελάσαμε στο Νέο Φάληρο, όπως κάνουμε κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια για να τιμήσουμε την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ», που βροντοφώναξαν στα χιονισμένα βουνά της Βορείου Ηπείρου, οι έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες ενάντια στους ιταλούς εισβολείς», μας λέει πρόεδρος του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ έφεδρος Ταγματάρχης (ΠΖ-ΚΔ) Αλέξανδρος Κόντος, προσθέτοντας: «Τιμώντας τον νικητή Ελληνικό Στρατό φωνάξαμε και εμείς οι έφεδροι πολίτες – οπλίτες «ΟΧΙ» με τη σκέψη μας στους 8.000 άταφους επί 76 χρόνια νεκρούς μας στα βουνά της Βορείου Ηπείρου».

Και ο πρόεδρος του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ κατέληξε ως εξής: «Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ευχαριστούμε το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τον Δήμαρχο ναύαρχο Διονύση Χατζηδάκη και τους δημότες του Π.Φαλήρου για την φιλοξενία τους στην προσπάθειά μας να τιμήσουμε παρελαύνοντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. «Τιμή και Δόξα στην Εφεδρεία».