Κινούνταν με άνεση. Κρατούσε αρχεία, ακόμη και αποδείξεις από την αποστολή των τρομοπακέτων. Ο 29χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι είναι ο αποστολέας των τρομοπακέτων κατά του Λουκά Παπαδήμου, του Σόιμπλε και άλλων πολιτικών προσώπων φαίνεται ότι δρούσε για λογαριασμό των τρομοκρατικών οργανώσεων ως «μπαλαντέρ», καθώς προκύπτουν στοιχεία που τον εμφανίζουν να σχετίζεται τόσο με τον Επαναστατικό Αγώνα όσο και με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Παράλληλα, λόγω του τρόπου με τον οποίο κινούνταν, εμφανίζεται ως ο «αόρατος τρομοκράτης», τουλάχιστον μέχρι την στιγμή της σύλληψής του. Ακόμη και όταν ο κλοιός της αστυνομίας είχε στενέψει επικίνδυνα γύρω του, εκείνος κινούνταν με την ίδια άνεση.

Μάλιστα, την ημέρα της «μετακόμισης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές, την ημέρα της σύλληψής του, είχε καλέσει ταξί. Όπως αποκαλύφθηκε, ο οδηγός δεν γνώριζε ότι μέσα στους σάκους που κουβαλούσε ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου κρυβόταν οπλοστάσιο ικανό να ανατινάξει ένα οικοδομικό τετράγωνο. Όταν οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τον 29χρονο κατάλαβαν ότι ο νεαρός ετοιμάζεται να μετακομίσει, περικύκλωσαν το ταξί και πριν προλάβει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο του φώναξαν «αστυνομία, ακίνητος». Ο 29χρονος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά μάταια. Μόλις το έβαλε στα πόδια, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής τον έπιασαν και του πέρασαν χειροπέδες.  

Άγνωστο ωστόσο παραμένει ποιος ήταν ο προορισμός του και οι Αρχές ήδη έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τα κλειδιά που βρέθηκαν στο σπίτι του, τα οποία εκτιμάται ότι θα «ανοίξουν» τις επόμενες γιάφκες. Ο 29χρονος, που απολογείται σήμερα, πλέον κατηγορείται για την επίθεση στον κ. Λουκά Παπαδήμο αλλά και για την κατασκευή βομβών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος είχε επαφή με την ομάδα της Πόλας Ρούπα, αφού βρέθηκαν στοιχεία στο κρησφύγετό της στην Ηλιούπολη.