Οι «σκληροί» του Κορυδαλλού, Αλβανοί βαρυποινίτες, δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο κατά παραγγελία εκτελεστής του, που δρούσε κατ' εντολή άλλου βαρυποινίτη ομοεθνή του.

Όπως επίσης ισχυρίστηκε ο 32χρονος Αλβανός εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου, η εντολή που έλαβαν ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Ζαφειρόπουλου ωστόσο εξακολουθούν να συγκλονίζουν, καθώς όχι μόνο είναι ραγδαίες αλλά και άκρως αποκαλυπτικές για το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδηγείται άμεσα, όπως όλα δείχνουν, σε εξιχνίαση.  

Συνομιλίες-σοκ

Σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», σε ρεπορτάζ που υπογράφει η Μίνα Καραμήτρου, αποκαλύπτει τους ανατριχιαστικούς διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Αναφέρει η εφημερίδα: Ο κοριός της αστυνομίας κατέγραψε τηλεφωνική συνομιλία στην οποία ακούγεται ο εγκέφαλος των τριών ηθικών αυτουργών: «Πάει ο φουκαράς. Γιατί, ρε, σκότωσαν τον φουκαρά; Άλλο είπαμε εμείς να κάνουν». Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, συνεχίζει η εφημερίδα, είχαν γνωριστεί στις φυλακές πριν από αρκετά χρόνια, όταν βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα, ενώ μέχρι πρότινος οι μαφιόζοι Αλβανοί μέσα από τον Κορυδαλλό επικοινωνούσαν με κινητά τηλέφωνα!