Τη ζωή της πίσω είναι αποφασισμένη να πάρει η πληγωμένη παπαδιά από τη Μεσαρά Ηρακλείου μετά την προδοσία του ιερέα άνδρα της, ο οποίος την εγκατέλειψε πριν από δύο μήνες για μια... ξένη αγκαλιά, προκαλώντας σάλο σε όλη την Κρήτη!

Τη στιγμή που ο 49χρονος ρασοφόρος ζει έναν παθιασμένο έρωτα εκτός Κρήτης με τη νέα αγαπημένη του -οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν φύγει με πλοίο της γραμμής-, η 43χρονη πρεσβυτέρα ακολουθεί τη δικαστική οδό.

Έχοντας πλέον ανασυντάξει τις δυνάμεις της, πέρασε χθες το κατώφλι του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την έκδοση προσωρινής διαταγής, ώστε να πάρει την επιμέλεια του ενός από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον 49χρονο και είναι ακόμα ανήλικο, να οριστεί διατροφή και να προχωρήσει η διαδικασία για να λυθεί ο γάμος της. Τελικά, η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε και στην αίτησή της αποκαλύπτει πως ο ιερέας είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, που τον οδήγησαν στη φυγή. Ωστόσο, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον κληρικό αρνείται όσα αποδίδονται στον πελάτη του.