Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου αρνείται όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Φραγκίσκο Ραγκούση, προσπάθησε να μεταφέρει τα όπλα για να αποδεσμευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρόνος υποστήριξε ότι προσπάθησε να απεμπλακεί από όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα αρνείται ότι κατασκεύασε και έστειλε αυτός τα τρομοδέματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο άνθρωπος που κατασκεύασε και έστειλε τον παγιδευμένο φάκελο στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Είναι επίσης εκείνος που κατασκεύασε τα τρομοδέματα που βρέθηκαν στο Κρυονέρι.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια σήκωσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά την έξοδο του Γιαγτζόγλου με τον ίδιο να απαντά ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση με τους αστυνομικούς οι οποίοι φέρονται να ειρωνεύτηκαν τους συγκεντρωθέντες. Περαστικοί επιτέθηκαν φραστικά στους αστυνομικούς για τη συμπεριφορά τους, που τη χαρακτήρισαν προκλητική.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης τόνισε πως η δεύτερη προφυλάκιση που αφορά στην ουσία την ίδια υπόθεση είναι παράνομη και προανήγγειλε προσφυγή.

Ο 29χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες καθώς και ότι κατασκεύασε και έστειλε αυτός τα τρομοδέματα. Προς το παρόν πραγματογνώμονας για το DNA δεν έχει οριστεί.