Ειδική επιχείρηση των ΜΑΤ απαιτήθηκε για να αποχωρήσει ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Ωστόσο από την κατακραυγή και τις επιθέσεις δεν γλίτωσε ο δικηγόρος του τον οποίο χρειάστηκε να προστατεύσουν οι αστυνομικοί και να τον βάλουν σε ταξί για να φύγει. 
 
Ο 58χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. 
 
Νωρίτερα χρειάστηκε να ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούσαν τον τρόπο για να τον φυγαδεύσουν καθώς ξεχείλισε η οργή και η αγανάκτηση των συγγενών και των φίλων της Δώρας Ζέμπερη.

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον θυμό τους μπροστά στην θέα του δολοφόνου του παιδιού τους. Δεκατέσσερις μαχαιριές και ένα «γιατί» που δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Σε αυτό το κλίμα, από νωρίς το πρωί σήμερα μέχρι και το απόγευμα, στέκονταν έξω από την Ευελπίδων οι δικοί της άνθρωποι.


Οργισμένοι και με τον πόνο να βγαίνει μέσα από τις κραυγές τους.

Η αναστάτωση και η ένταση που επικρατεί από νωρίς το πρωί στην Ευελπίδων συνεχίζεται ακόμα και τώρα, αφού στο κτίριο 9 οι αστυνομικοί προσπαθούν να φυγαδεύσουν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη χωρίς να δημιουργηθούν πάλι επεισόδια.

Οι συγγενείς φωνάζουν «βγάλτε τον, δώστε τον στον λαό» και έχουν μπλοκάρει και τις δύο εξόδους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σπάσανε με τα χέρια τους ένα στέγαστρο που είναι από την πλαϊνή έξοδο του κτιρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο δέχθηκε και το πρωί άγρια επίθεση.

Ο 58χρονος άνδρας έφτασε νωρίτερα στον Ανακριτή στην Ευελπίδων συνοδεία ανδρών της ΟΠΚΕ, αλλά δεν γλίτωσε από τη μανία των συγγενών της άτυχης κοπέλας.

Του επιτέθηκαν με ό,τι βρήκαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη που επιτέθηκε με στυλό στον δολοφόνο.