Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 71χρονος με εμπειρία στο χειρισμό χωματουργικών μηχανημάτων βαρέου τύπου, όταν καταπλακώθηκε από μπουλντόζα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και στο Γαβαλά στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου στην Εύβοια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο 71χρονος χωματουργός εντοπίστηκε στις 11 το βράδυ κάτω από το τουμπαρισμένο όχημα, σύμφωνα με το eviakosmos.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσπάθησε να κατεβάσει την μπουλντόζα από την νταλίκα, όταν εκείνη, από άγνωστη αιτία, ντεραπάρισε και τον πλάκωσε, καταλήγοντας μαζί σε μία χαράδρα με νερό.

Συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία αφού ανησύχησε που δεν είχε επιστρέψει από το πρωί στο σπίτι. Πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου και συνάδελφοί του χωματουργοί έδωσαν μάχη για να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο ήταν λασπώδες και ο γερανός δεν μπορούσε να πατήσει για να ανασύρει το βαρύ όχημα.

Μέχρι τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος χωματουργός, ενώ όσο οι ώρες περνούσαν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός όλο και λιγόστευαν.

Η είδηση για τον τραγικό χαμό του 71χρονου άφησε άφωνη την τοπική κοινωνία.