Πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Βρετάνια η παρουσίαση του συνδυασμού «Ο Δικηγόρος - όλοι εμείς μαζί!» με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Αναστασόπουλο, με κεντρικό σύνθημα και όραμα «να κάνουμε τον ΔΣΑ ξανά τον πρώτο επιστημονικό σύλλογο της χώρας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, παρά τις δύσκολες καιρικά συνθήκες, περισσότεροι από 550 δικηγόροι, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξη τους τόσο στον επικεφαλής του συνδυασμού όσο και στους 24 υποψήφιους συμβούλους. Τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και την παρουσίαση του συνδυασμού προλόγισαν οι κ. Λεωνίδας Κοτσαλής, καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, ο κ. Θρασύβουλος Κονταξής, έγκριτος ποινικολόγος, ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, λέκτορας Νομικής Σχολής Αθηνών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος παρουσίασε στο κατάμεστο από δικηγόρους θέατρο τόσο τις βασικές θέσεις του προγράμματός του όσο και τους 24 υποψηφίους συμβούλους οι οποίοι συνδράμουν ενεργά αυτή τη συλλογική προσπάθεια στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών την 26η και 27η Νοεμβρίου.

Στη σπουδαία εκδήλωση το «παρών» έδωσε πλήθος δικηγόρων, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι νομικοί, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως η υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπ. βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και οι σύμβουλοι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θανάσης Παυλόπουλος και Τίτος Χριστόπουλος.