Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, τα σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση τώρα είναι στον Κηφισό, από την Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ, στη Βασ. Σοφίας, στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στις λεωφόρους Μεσογείων, Κατεχάκη και Αλεξάνδρας, καθώς και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Αναλυτικά αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως Φιλαδέλφεια-έξοδος), την Αθηνών-Λαμίας (από Αττική Οδό έως Αθηνών-είσοδος), τη Λ. Κηφισού (από παραλιακή έως Φιλαδέλφεια-άνοδος), τη Λ. Κηφισού (από Αττική οδό έως Έξοδο Περιστερίου-κάθοδος), την άνοδο της Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων από Σωτηρία προς Αθήνα, την Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), την άνοδο της Κηφισίας μέχρι τη Φιλοθέη, την κάθοδο της Κηφισίας από κόμβο Παραδείσου, την άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλλιρόης, την άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, την Πανεπιστημίου, Βασ. Αμαλίας, τη Λ. Βουλιαγμένης, τη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη-ρεύμα προς Πειραιά) και τη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα).