Στις 26 και 27 Νοέμβρη θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου καθώς και του νέου Δ.Σ.

Στις εκλογές αυτές, συμμετέχει για δεύτερη φορά, ο νυν γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου με το Συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανανέωση». Ο συνδυασμός «Συμμαχία για την Ανανέωση», αποτελεί ουσιαστικά μια προσπάθεια ανανέωσης και συνένωσης πολλών νέων καθώς και έμπειρων δικηγόρων, οι οποίοι θα συμβάλλουν ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά στην ανάπτυξη καθώς και στην αναδιαμόρφωση της λειτουργίας του 3ου μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου της χώρας

Στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του καθώς και το πρόγραμμα του συνδυασμού, η οποία έλαβε χώρα στις 9/11/2017 στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, έθεσε τους δύο βασικούς πυλώνες για τον Δικηγορικό Σύλλογο, την Εξωστρέφεια και τη Λειτουργικότητα. Δύο παράγοντες, οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικές αλλαγές στην ανάπτυξη του 3ου μεγαλύτερου συλλόγου στη χώρα.

Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο peiraiasnews.gr, αναλύοντας τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και του Δικηγορικού Επαγγέλματος παρουσιάζοντας όμως και τις δικές του θέσεις για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο peiraiasnews.gr