Εσείς είχατε και στο χωριό σας Black Friday; Nαι, είχαμε και στο χωριό μας Μπλάκ Φράιντέι. Μπορεί να μην γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα τον όρο άλλα εμείς είχαμε και στο χωριό μας «Μαύρη Παρασκευή»… αλά Ελληνικά! Ειδικά όποτε σκεφτόμασταν να αγοράσουμε καινούριες ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι. Το πρώτο που σκεφτόμασταν ήταν: «Να πάμε στον Κωτσόβολο της γειτονιάς μας να δούμε». Ο Κωτσόβολος ήταν πάντα εδώ με μεγάλες προσφορές, γιατί θέλει να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι… και την Μαύρη Παρασκευή!

Η ιστορία της Μαύρης Παρασκευής αλά… ελληνικά ξεκινά αρκετά παλιά… Ποια είναι η ιστορία του Παρασκευά Κώτσου, από τα Άνω Κωτσοβολιώτικα; Γεννημένος στις 7 Νοέμβρη του 1930, ο Παρασκευάς ο Κώτσος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη, φέρνει για πρώτη φορά στο χωριό τη Μαύρη Παρασκευή ή όπως την ονόμασε στη συνέχεια ο δάσκαλος του χωριού «Μπλακ Φράιντεϊ». Ποιος όμως είναι ο Παρασκευάς και πώς οδηγήθηκε στη Μαύρη Παρασκευή; «Θα χάλαγε η φέτα» εξομολογείται ο ίδιος σε μια συνέντευξη που θα σας σηκωθεί η τρίχα.

Κι αυτό ήταν μόνο ένα δείγμα από τη νέα χιουμοριστική καμπάνια που δημιούργησε ο Κωτσόβολος με επίκεντρο τον Έλληνα καταναλωτή και πηγή έμπνευσης το νεόφερτο θεσμό του Black Friday. Κυριακάτικο Brunch, Halloween και τώρα.. Black Friday! Συνήθειες που μέχρι πριν μερικά χρόνια μας ήταν άγνωστες κι όμως έχουν αρχίσει να «ενσωματώνονται» στην ελληνική πραγματικότητα.

 

Η νέα δημιουργική καμπάνια της Κωτσόβολος, επικοινωνεί με οικείο και ιδιαίτερα αστείο τρόπο μία γιορτή αγορών, φέρνοντας λαϊκά και «αλά Ελληνικά» το πανηγύρι της Black Friday στα μέτρα του σύγχρονου, Έλληνα καταναλωτή. Ο Κωτσόβολος παίρνει την Αμερικάνικη συνήθεια και την κάνει καθαρά Ελληνική, με έξυπνο επικοινωνιακά τόνο, δηλαδή, αποδομώντας την! Με δημιουργικά ευφάνταστο τρόπο, χρησιμοποιεί τη φράση που λέμε όλοι μας όταν πρωτοακούμε τέτοιες ξενικές συνήθειες «Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;» και χτίζει μια χιουμοριστική και σαρκαστική καμπάνια.

Η Κωτσόβολος, με κύριο στόχο μια μοναδική καταναλωτική εμπειρία εξασφαλίζει τη δυνατότητα ευέλικτου τρόπου πληρωμής με βερεσέ και γρήγορα πάρε-δώσε στα Ταμεία Express, επιτρέποντας στον καταναλωτή να μη στερηθεί καμία προσφορά κατά τη διάρκεια της Μπλακ Φράιντεϊ!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Kotsovolos. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις μπορεί να έρθουν και νωρίτερα!