Μία διαφορετική ημέρα ήταν η σημερινή για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», στα Μελίσσια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μαζί με αντιπροσωπεία από το αρχηγείο, παρέδωσε προσωπικά δύο φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, σε μία κίνηση ανάδειξης του κοινωνικου έργου που επιτελεί η αστυνομία, παράλληλα με τα βασικά καθήκοντά της.

Ειδικότερα πρόκειται για είδη, τα οποία συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

--

Αξίζει να συμμειωθεί ότι στην Αττική συγκεντρώθηκαν πάνω από 8.800 είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, ενώ σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν περίπου 39.000, απο προσφορές των αστυνομικών και παραδόθηκαν στα κατά τόπους παραρτήματα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στην Αττική επέλεξε να τα παραδώσει, συμβολικά, ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ στον πρόεδρο του Χαμόγελου, Κώστα Γιαννόπουλο.

Τον κ. Τσουβάλα συνόδευαν ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.