Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και τα σημειώματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στη Νέα Σμύρνη, όταν τρεις άνθρωποι πέθαναν σε ισόγειο διαμέρισμα, δύο εκ των οποίων μικρά παιδιά.

Όλα συνέβησαν όταν ο 45χρονος πατέρας, Επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά σε στρώμα στο υπνοδωμάτιο και οι αναθυμιάσεις σκότωσαν τόσο τον ίδιο όσο και τα δύο άτυχα παιδιά.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά, που ήταν μικρής έκτασης. Άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο πατέρας τους στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους

Στο σπίτι οι πυροσβέστες εντόπισαν σημειώματα κολλημένα στον καθρέφτη και κάλεσαν την Αστυνομία αφού η υπόθεση δεν παρέπεμπε πια σε ατύχημα.

Φαίνεται ότι ο 45χρονος αφού κόλλησε τα σημειώματα πήγε στο υπνοδωμάτιο κι έβαλε φωτιά σε ρούχα. Κατόπιν κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και πήρε το κλειδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος αναρωτιέται «αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος» και φέρεται να έχει γράψει:

«Πριν βιαστείτε να με κρίνετε και να βγάλετε συμπεράσματα, να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια.

Το χάπι της αδικίας δε μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους, ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου. Δεν αντέχω άλλο, τι να την κάνω τη ζωή μου».

Εμφανίζεται να καταφέρεται κατά του πατριού της συζύγου του και να τον κατηγορεί για το χωρισμό του. «Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», αναφέρουν μεταξύ άλλων αυτά τα σημειώματα, ενώ σε άλλο έγραφε: «Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, που ήταν διαζευγμένος, είχε πάρει τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο