Στους 23 αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

Ένας ακόμη νεκρός βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας, δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή.

Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο αναδυόταν έντονη δυσοσμία και έτσι κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική για έρευνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για έναν από τους αγνοούμενους.

Κατέληξε επίσης και η ηλικιωμένη που νοσηλευόταν επί τουλάχιστον 10 ημέρες στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου, φτάνοντας έτσι πλέον τους 23 νεκρούς από την φονική πλημμύρα στη Μάνδρα.

Να σημειωθεί ότι ο νεκρός βρέθηκε έξω από τη μάντρα του αμαξοστασίου καλυμμένος με χώματα, πέτρες και φερτά υλικά. Θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γίνει η διαδικασία της ταυτοποίησης προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για τον 70χρονο αγνοούμενο ή όχι.

Στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί πριν από μία εβδομάδα άλλες τρεις σοροί. Όλοι οι νεκροί την ώρα της θεομηνίας βρίσκονταν στην παλιά εθνική οδό. Παρασύρθηκαν από το ορμητικό ρέμα και τα σώματά τους κατέληξαν στον χώρο του αμαξοστασίου, όπου ο χείμαρρος βρίσκει εμπόδιο.

Τόνοι από φερτά υλικά είχαν μεταφερθεί στο σημείο, κάνοντας τη διαδικασία του εντοπισμού των νεκρών εξαιρετικά δύσκολη.

Οι φονικές πλημμύρες χτύπησαν τη Μάνδρα και την Νέα Πέραμο τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου. Μέσα σε λίγες ώρες η πόλη υπέστη ανυπολόγιστες καταστροφές, με εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα να έχουν υποστεί ζημιές, δρόμους να έχουν διαλυθεί και τη λάσπη να έχει καλύψει τα πάντα.