Κατέληξε και η ηλικιωμένη που νοσηλευόταν επί τουλάχιστον 10 ημέρες στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου, φτάνοντας έτσι πλέον τους 23 νεκρούς από τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα.

Νωρίτερα, νεκρό και σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε και το 22ο θύμα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα στις 15 Νοεμβρίου. Εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία κάτω από όγκους λάσπης και φερτών υλικών, εξωτερικά της μάντρας του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας.

Όπως έγινε γνωστό σε 70χρονο κυνηγό που αγνοείτο μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ανήκε η σορός που εντοπίστηκε το πρωί σε προχωρημένη σήψη, σε χώρο κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.

 Εντοπίστηκε δηλαδή στην ίδια περιοχή που εντοπίστηκαν και όλα τα τελευταία θύματα, αφού οι χείμαρροι κατέληγαν τόσο στο αμαξοστάσιο όσο και στο ρέμα του Σαρανταπόταμου, στις εκβολές του οποίου και στον κόλπο της Ελευσίνας είχαν εντοπιστεί από το Λιμενικό δύο από τα θύματα.

Με το πέρας της επιχείρησης ανάσυρσης, η σορός θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να γίνει μία προσπάθεια αναγνώρισης, αν αυτό είναι εφικτό, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται όντως για τον τελευταίο αγνοούμενο που αναζητούσε η Πυροσβεστική και που μάρτυρες τον είχαν δει τελευταία φορά στις καντίνες.