Eπί τέσσερα χρόνια δούλευαν σε εργαστήριο ετοίμων ενδυμάτων και διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα, έναν 35χρονο από το Μπαγκλαντές. Στα τέλη Οκτωβρίου η σύζυγος του, μια 27χρονη συμπατριώτισα του πήγε με την «αντίζηλο» της μια 48χρονη υπήκοο Κίνας (με την οποία ο 35χρονος είχε σχέση έως το 2013) στο διαμέρισμα της δεύτερης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου διέμενε μόνη της.

Τότε λογομάχησαν ξανά έντονα και η 27χρονη κατηγορείται ότι προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο χτύπησε την 48χρονη στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την έπνιξε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Αττικής «στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.» Πληροφορίες αναφέρουν πως η δράστιδα επέλεξε να κρύψει το πτώμα για να καθυστερήσει την ανεύρεση του.

Ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής κ. Χρήστος Παπαζαφείρης τόνισε ότι «εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας εστιάσαμε το ερευνητικό μας ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.»

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.