Αρνήθηκαν την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρυσού εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια των απολογιών τους ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του, Τζώρτζια Ευσεβίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ έκαστος και τον περιοριστικό όρος της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Το ζευγάρι κατηγορείται για την υπόθεση της εξαπατησης Λετονού επιχειρηματία που τους κατηγορεί για υπεξαίρεση χρυσού και εκατομμυρίων ευρώ.

«Ουσιαστικά τελειώσαμε με ένα σκελος της διαδικασιας έχουν μπει οι βάσεις για να αποδειχθεί η αθωότητα μας» δήλωσε μετά την απολογία του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Επιπλέον το ζευγάρι κατά πληροφορίες υποστήριξε ότι τα χρήματα στα οποία αναφέρεται ο Λετονός ήταν δικά τους, προσθέτοντας ότι η συνεργασία τους με τον επιχειρηματία περιοριζόταν στη χρήση της διαδικτυακής του πλατφόρμας για αγοραπωλησίες χρυσού και πως ουδέποτε πήραν χρήματα από τον ίδιο.

Επιπλέον, το ζευγάρι επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο στην Ελβετία και στηνΜ.Βρετανία κατηγορώντας τον για εκβίαση