Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της, η 27χρόνη από το Μπαγκλαντές η οποία ομολόγησε το φόνο μίας 48χρόνης Κινέζας, αποδίδοντας τον στην ερωτική αντιζηλία.

Η 27χρόνη και μητέρα ενός παιδιού, ισχυρίζεται οτι την θύμα την ζηλευε καθώς διατηρούσε σχεση με τον άνδρα της, ιδιοκτήτη καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρόνη ομολόγησε το έγκλημα τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον ανακριτή.

Στην προανακριτική της απολογία φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα.

Στο έγκλημα όπως ανέφερε προανακριτικά έφτασε όταν συνάντησε την 48χρόνη τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν. Μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε ότι το θύμα κλείδωσε την πόρτα. Ρώτησε «γιατί το κάνεις αυτό;» και τότε η 48χρόνη της απάντησε : «τώρα θα μιλήσουμε» και της επιτέθηκε. Η 27χρόνη υποστηρίζει ότι το θύμα την έπιασε από τα μαλλιά και οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν. Εκείνη, η δράστιδα τότε όπως ανέφερε στην προανακριτική της απολογία, της είπε ότι δεν είναι εχθρός της και αν το πρόβλημα είναι η σχέση τότε θα φύγει. Το θύμα απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και της όρμηξε πάλι. Την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω.

Η 27χρόνη υποστήριξε ότι αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε και έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Χαρακτηριστικά φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 48χρόνη Κινέζα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισαν να τρέχουν αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει.

Τότε η 27χρόνη την έριξε στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε.

Στη συνέχεια η 27χρόνη υποστηρίζει ότι πανικοβλήθηκε και έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι.

Παράλληλα, με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο. Φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι και δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Ο συνήγορος της Γιάννης Φορτώμας μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η εντολέας, μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού, επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια.

«Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά» ανέφερε. Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέα ζήτησε η 27χρόνη να κρατηθεί στον Κορυδαλλό για να μπορεί να βλέπει το παιδί της.