Κάθε σχέση με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων αρνήθηκε στη χθεσινή συμπληρωματική του απολογία ο 52χρόνος βιαστής της Δάφνης, με τα προβλήματα όρασης! Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του και ότι οι σκληρές εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες του βιντεοσκοπήθηκαν χωρίς τη θέληση των θυμάτων του. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του. Επίσης, φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού και να έχει καταγράψει τουλάχιστον 6 κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.Για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία του ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.