Τα προβλήματα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους των Καλαβρύτων και των γύρω χωριών, καθώς η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων 48 ωρών έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο. Αρκετοί οικισμοί παραμένουν χωρίς ρεύμα και από το πρωί γίνονται προσπάθειες να διορθωθεί αυτό, όμως με δεδομένο και τις κακές καιρικές συνθήκες, το έργο των εργαζομένων είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Σε αρκετά σημεία της περιοχής έχουν πέσει στύλοι της ΔΕΗ από το βάρος του χιονιού, ενδεικτικό του πόσο άσχημη είναι η κατάσταση με τον χιονιά στα ορεινά της Αχαΐας.

Στον δήμο Καλαβρύτων ελπίζουν έως το μεσημέρι να έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, με τους υπευθύνους της ΔΕΗ να εργάζονται σκληρά για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σταδιακά φτιάχνει ωστόσο ο καιρός, καθώς το πρωί η χιονόπτωση σταμάτησε, και γίνονται προσπάθειες να ανοίξουν σιγά σιγά και οι βασικές οδικές αρτηρίες ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Από το έλεος του χιονιά, μια εξαμελής οικογένεια από την περιοχή της Τσαπουρνιάς έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι της λόγω του χιονιού και πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πάτρα και τη Χαλανδρίτσα κάνουν προσπάθειες να φτάσουν στην περιοχή και να βοηθήσουν την οικογένεια.

Γίνεται μεγάλη επιχείρηση καθώς ένα ερπυστιοφόρο όχημα της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και πυροσβεστικά οχήματα από τη Χαλανδρίτσα προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο ώστε να φτάσουν στο σπίτι της οικογένειας και να την απεγκλωβίσουν.